Garageporte i træ

Træporte i ægte dansk træ giver et flot udtryk og en følelse af høj kvalitet og et luksuriøst udtryk som man kun finder i en rgitig garageport i træ, der er bearbejdet på den rigtige måde. Vi har et bredt udvalg af garageporte i træ som kan leveres fra 25mm. til 40mm. isolering og kører på samme type skinner som den traditionelle garageport.

Med en eksklusiv garageport i træ fra MA Montage & Porte i solid træ får du ikke bare et unikt produkt, der kan tilpasses dine præcise ønsker. Du får også en smuk og langtidsholdbar indgang med et eksklusivt look på dit hus. Uanset om du vælger mellem mahogni, fyr eller eg, er garageporten let at vedligeholde. Og med flere træsorter at vælge imellem, kan vi altid finde en løsning, der passer til resten af huset, så hele boligen fremstår smukt og gennemført.

Samtidig er alle vore ledhejseporte i træ fuldisolerede. Det gør ikke bare porten mere solid – det sørger også for, at din garage er bedre rustet mod det skiftende danske vejr og du kan tænde får varmen i din garage uden det blæser ind.

Med porte fra MA Montage & Porte er det let at finde en mulighed der passer netop til dig. Vi har så mange løsninger, at der også er én, der passer perfekt til dig og til dit hus.

 

Se forskellige designs af garageporte i træ herunder eller kig i vores store galleri af træ garageporte

Træ har en naturlig og varm glød. En garageport i træ kan give dit hus og din garage et mere eksklusivt og autentisk anstrøg, og med den rigtige pleje kan den sagtens holde i mange år. Findes i flere varianter.

DINE ØNSKER BESTEMMER. VI PRODUCERER DINE PORTE EFTER MÅL OG PRÆCIST EFTER DINE KRAV - OG VI HAR PORTE I ALLE PRIS- KLASSER. UANSET HVILKEN STØRRELSE DIT MURHUL HAR, FINDER MA MONTAGE & PORTE DEN LØSNING, DER PASSER TIL. HVER GANG dog maximum højde og bredde 3000mm. 

Du leverer målene. Så leverer vi garageporten, der passer helt perfekt og på millimeteren. Du får den personlige løsning uden at gå på kompromis. Hos MA Montage & Porte lytter vi nemlig mere, end vi taler og hjælper dig igennem hele processen fra opmåling til levering.

Med en garageport fra os i hårdt træ, får du ikke bare et unikt produkt, der kan tilpasses dine præcise ønsker. Du får også en smuk og langtidsholdbar indgang med et eksklusivt look og ikke altid noget din nabo har. Uanset om du vælger feks. mahogni eller egetræ, er porten let at vedligeholde. Og med flere træsorter at vælge imellem, kan vi altid finde en løsning, der passer til resten af huset, så hele boligen fremstår smukt og gennemført.

IMG_3548
kobber mahogni ledhejseport
IMG_0613

Fuld isoleret

Samtidig er alle vores garageporte i træ fuld isolerede fra 25-40 mm. Det gør ikke bare porten mere solid - det sørger også for, at din garage er bedre rustet mod det skiftende danske vejr.
Vores porte er lige så unikke som vores kunder. Derfor opererer MA Montage & Porte ikke med standard-størrelser i træporte. Det er dine ønsker, der afgør design, mål og farve. Som noget unikt kan vi også lave din port, så den passer nøjagtigt til en bue i murværket med en CNC fræsede fyldning. Se vores galleri for info.

Du vælger selv. Bortset fra den høje kvalitet. Den kan du ikke slippe for. Klik her for at se garageporte til private.

Med en malet gargeport i træ får du endnu flere muligheder for at vælge. Her kan fantasien få frit løb, når porten skal have det look, der passer til dig og dit hjem. Om det er med fiskebens- mønster, lodrette, vandrette spor eller fyldninger. Også her er kvaliteten og holdbarheden i top - og så er en malet træport faktisk lettere at vedligeholde, end mange tror.

Din egen stil

Du vælger stilen. Hvis du har en særlig idé til, hvordan din nye port skal se ud - og hvilke farver, du foretrækker - så giv os et udkast. Vi er altid klar til at finde en løsning, så du får en personlig port - helt i din egen stil. 

Din egen montør

Hvis du ønsker det, kan MA Montage naturligvis tilbyde montage af alle vore porte. Det giver dig den optimale sikkerhed for, at arbejdet bliver udført korrekt og uden fejl. Med garanti.

Dine egne mål

Du leverer målene. Så leverer vi en port, der passer helt perfekt og på millimeter. Du får den personlige løsning uden at gå på kompromis. Hos MA Montage lytter vi nemlig mere, end vi taler. 

Maximum bredder + højde 3000mm.

garageport med lodrette lister
Egetræ garageport
Træport med silleben
Garageport med lister
kobber mahogni ledhejseport
træ garageport med lodrette lister
Ege træ ledhejseport
garageport med vandrette lister