Porte er med til at give dit hus sit sær- præg. Det er også noget af det første, dine gæster får øje på. Derfor er det vigtigt, hvilken port du vælger helt rigtigt, så huset fremstår harmonisk.

Uanset hvornår dit hjem er opført. Alle huse bærer præg af deres årgang - og det bør du tage højde for.

Med en ledhejseport fra MA Montage & Porte i hårdt træ får du ikke bare et unikt produkt, der kan tilpasses dine præcise ønsker. Du får også en smuk og langtidsholdbar indgang med et eksklusivt look. Uanset om du vælger mahogni, fyr eller eg, er ledhejseporte let at vedligeholde. Og med tre træsorter at vælge imellem, kan vi altid finde en løsning, der passer til resten af huset, så hele boligen fremstår smukt og gennemført. Samtidig er alle vore ledhejseporte i træ fuldisolerede. Det gør ikke bare porten mere solid – det sørger også for, at din garage er bedre rustet mod det skiftende danske vejr.

Med porte fra MA Montage er det let at finde en mulighed der passer netop til dig. Vi har så mange løsninger, at der også er én, der passer perfekt til dig og til dit hus.

Træ har en naturlig og varm glød. En port i træ kan give dit hus og din garage et mere eksklusivt og autentisk anstrøg, og med den rigtige pleje kan den sagtens holde i mange år. Findes i flere varianter.

DINE ØNSKER BESTEMMER. VI PRODUCERER DINE PORTE EFTER MÅL OG PRÆCIST EFTER DINE KRAV - OG VI HAR PORTE I ALLE PRIS- KLASSER. UANSET HVILKEN STØRRELSE DIT MURHUL HAR, FINDER ARKAS DEN LØSNING, DER PASSER TIL. HVER GANG.

Du leverer målene. Så leverer vi en port, der passer helt perfekt og på millimeter. Du får den personlige løsning uden at gå på kompromis. Hos MA Montage lytter vi nemlig mere, end vi taler.

ledhejseporte-i-trae
2E51D026-A829-43BF-A549-453C943EA9FC

Din egen stil

Du vælger stilen. Hvis du har en særlig idé til, hvordan din nye port skal se ud - og hvilke farver, du foretrækker - så giv os et udkast. Vi er altid klar til at finde en løsning, så du får en personlig port - helt i din egen stil. 

Din egen montør

Hvis du ønsker det, kan MA Montage naturligvis tilbyde montage af alle vore porte. Det giver dig den optimale sikkerhed for, at arbejdet bliver udført korrekt og uden fejl. Med garanti.

Dine egne mål

Du leverer målene. Så leverer vi en port, der passer helt perfekt og på millimeter. Du får den personlige løsning uden at gå på kompromis. Hos MA Montage lytter vi nemlig mere, end vi taler. 

3 forskellige monteringsmuligheder for ledhejseporte

3 montage muligheder ledhejseport

Med en port fra MA Montage i hårdt træ får du ikke bare et unikt produkt, der kan tilpasses dine præcise ønsker. Du får også en smuk og langtidsholdbar indgang med et eksklusivt look.
Uanset om du vælger mahogni, teak eller eg (som vist på bagsiden), er porten let at vedligeholde. Og med flere træsorter at vælge imellem, kan vi altid finde en løsning, der passer til resten af huset, så hele boligen fremstår smukt og gennemført.

Samtidig er alle vore ledhejseporte i træ fuldisolerede. Det gør ikke bare porten mere solid - det sørger også for, at din garage er bedre rustet mod det skiftende danske vejr.

Vore porte er lige så unikke som vore kunder. Derfor opererer MA Montage ikke med standard-størrelser i træporte. Det er dine ønsker, der afgør design, mål og farve. Som noget unikt kan vi også lave din port, så den passer nøjagtigt til en bue i murværket.

Du vælger selv. Bortset fra den høje kvalitet. Den kan du ikke slippe for.

Med en malet træport får du endnu flere muligheder for at vælge. Her kan fantasien få frit løb, når porten skal have det look, der passer til dig og dit hjem. Om det er med fiskebens- mønster, lodrette spor eller fyldninger. Også her er kvaliteten og holdbarheden i top - og så er en malet træport faktisk let- tere at vedligeholde, end mange tror.