Moderne ledhejseporte i stål

MaMontage er totalleverandør af garageporte til private. Vi har specialiseret os i ledhejseporte og forbedrer løbende service og teknologien bag. Vi leverer og monterer garageporte til private på Sjælland og tilbyder 10 års overflade garanti på alle vores ledhejseporte i stål. En ledhejseport fra MaMontage er fremstillet til det danske klima, så gulvvarme i garagen er nu ikke en dum ide.

Vælg mellem disse stilarter til din ledhejseport i stål

CLASSIC

Fyldingsmønster med træstruktur

TREND

Et spor i elementet med træstruktur eller glat overflade

LINE

4" Vandrette spor med træstruktur eller glat overflade

STYLE

Glat overflade med træ- struktur 

SILK

Helt glat, minimalistiske overflade uden struktur

IMG_3321

- stilrent og harmonisk...

Stål er ikke bare smukt, stilfuldt og slidstærkt. Det er også utrolig let at vedligeholde. Vores ledhejseporte i stål er enkle og fleksible. De er enkle i sit udtryk og hurtig at få monteret – det, der tager længst tid, er faktisk at vælge mellem de mange forskellige løsninger og spændende overflader. Om porten skal være glat eller med en særlig struktur er op til dig. Med ledhejseporte i stål får du tid til andet end vedligeholdelse. Hos MA Montage & Porte giver vi dig masser af muligheder for at ramme den helt rigtige løsning. Lyder det spændende? Så kontakt os – og hør mere om, hvad vi kan tilbyde.

Ekstra isolering til det danske vejr
Som noget nyt kan vi tilbyde helt op til 60mm. tykke isolerede portelementer. Standard portelementer 4 mm.

Alle vores garageporte er certificerede efter ISO 9001 (certifikat nr. 1510 009 565) og opfylder alle sikkerhedskrav samt EU-direktiver (CE-godkendte)

Skærmbillede 2023-03-20 kl. 22.39.22

Selv om vores udvalg af garageporte er stort, har du mulighed for selv at designe din nye drømmeport. Hvis du ikke finder det du ønsker i vores sortiment af garageporte eller galleri fra tidligere opgaver, så send os en mail med dit ønske, så finder vi med 99% sikkerhed en løsning.

Har du spørgsmål omkring din kommende garageport, opmåling, tilbud eller vores øvrige porte, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 61697082 eller pr. mail :

Leder du efter en billig ledhejeport til dit hjem?

En flot garageport er ofte det første man får øje på, da det i de flestes tilfælde er placeret foran indgangspartiet ved boligen. En ny og flot ledhejseport  er måske nok det du leder efter, men i tillæg er det vigtigt, at den også er solid, isoleret og monteret korrekt- så den sikrer alle dine ejendele på en tryg måde.

 Vi har nøjagtigt, hvad du har brug for. Et stort udvalg af forskellige ledhejseporte til forskellige priser - det hele afhænger af, er dit behov og ønsket design. 

 Uanset om den skal være automatisk, om du vil have den i et særligt materiale eller i en farve, der passer til dit lige netop dit hjem - så har vi det, du søger. 

 Vi leverer ledhejseporte specielt designet til dit hjem så du altid får det du forventer.

Vores trustpilot score

 

IMG_0677

3 forskellige monteringsmuligheder for ledhejseporte

3 montage muligheder ledhejseport

Fordele ved en ledhejseport i stål

Front monteret skinne system
Op til 60 mm. tykke isolerede elementer
Høj tætning hele vejen rundt
Køre ruller med kuglelejer
Galv. skinnesystem
40 - 60 mm. isoleret elementer
Skærmbillede 2023-03-20 kl. 22.42.12
ledhejseport muligheder