Portautomatik til ledhejseporte

MaMontage er leverandør af portautomatik til ledhejseporte til private. Vi leverer og monterer portautomatik til private på hele Sjælland og Lolland. En ledhejseport fra MaMontage er fremstillet til det danske klima, som sikre lang levetid og funktionsdygtighed.

Ved køb af portautomatik, kan du bekvemt åbne din ledhejseport, mens du sidder i bilen. Den medfølgende fjernbetjening kan styre op til flere porte, hvis du f.eks. har en dobbeltgarage. Når automatikken aktiveres, tændes lyset i den indbyggede lampe, og du får dermed også automatisk lys i garagen. 

Vi forhandler et stort udvalg af forskellige modeller for portautomatik til ledhejseporte til montering.

 

Vores trustpilot score

Vores bedst sælgende portautomatik

Vores mest solgte portautomatik er fra NICE, hvor det er muligt at få en fjernbetjening i flere forskellige farver. Dertil kan den sættes op til din telefon, så du kan styre det hele derfra. Nemt og bekvemt.

Brug for hjælp? 

Brug kontaktformular - vi kontakter til dig hurtigst muligt.

Screenshot 2022-01-11 at 19.24.22

Leder du efter billig portautomatik til din ledhejseport?

En flot garageport er ofte det første man får øje på, da det i de flestes tilfælde er placeret foran indgangspartiet ved boligen. En ny og flot ledhejseport  er måske nok det du leder efter, men i tillæg er det vigtigt, at den også er solid, isoleret og monteret korrekt- så den sikrer alle dine ejendele på en tryg måde.

 Vi har nøjagtigt, hvad du har brug for. Et stort udvalg af forskellige ledhejseporte til forskellige priser - det hele afhænger af, er dit behov og ønsket design. 

 Uanset om den skal være automatisk, om du vil have den i et særligt materiale eller i en farve, der passer til dit lige netop dit hjem - så har vi det, du søger. 

 Vi leverer ledhejseporte specielt designet til dit hjem så du altid får det du forventer.

Hvad koster portautomatikken?

1
2
3
4
5
6
7