Går du og drømmer om ny garageport?

Så er du kommet til det rette sted. MA Montage & Porte løfter enhver opgave, og det har vi gjort i mere end 15 år med samme firma i branchen.

 

IMG_1768
IMG_2114
IMG_3839


Hos MA Montage & Porte tilbyder vi levering og montering af garageporte til attraktive priser på hele Sjælland og Lolland. Vi er en af de førende leverandør af garageporte til privatpersoner.
Hos os får du porte i højeste kvalitet og sørger for at alt virker efter hensigten inden vi går. 

Bedste kvalitet til prisen på garageporte til private

Vi leverer og monterer garageporten efter de præcise mål med en skræddersyet løsning, som passer til netop dit ønske og behov. Når du handler hos os får du dette med i prisen:

  • Konsulentbesøg med opmåling
  • Skræddersyet ny garageport til dig
  • EU produceret portautomatik
  • 2 stk. Håndsender til automatik
  • CE-Godkendt produkter
  • 40-60 mm. isolerede portelementer
  • Levering og montering 4 - 5 uger
Har du spørgsmål?

Går du med tanker om en ny garageport? Så er du kommet til det rigtige sted. Vi har over 15 års erfaring i levering og montering af garageporte til private. Vi leverer branchens skarpeste løsning med kvalitetsporte til gode priser, som passer til dit budget. Dertil har vi et stort udvalg af porte i forskellige designs, materialer, størrelser og funktioner. Se vores udvalg hér: Hvis du har spørgsmål eller andet, kan du give os et ring på 61697082, også kan vi finde den bedste løsning til dig. 

Det kommer an på dit behov og hvilken sammenhæng garageporten skal optræde i. Alt efter hvordan dit hus ser ud, anbefaler vi forskellige løsninger, så det matcher dit hus bedst muligt. Uanset om du ønsker en garageport, der passer naturligt ind, eller en, som skiller sig ud på den gode måde, kan vi levere den rette løsning. Vi har et bredt udvalg af eksklusive ledhejseporte både i træ og stål samt vippeporte i træ. Vi rådgiver dig også gerne omkring de forskellige materialer og designs. I vores galleri, kan du se forskellige udtryk, designs og hvilken type af garageport, som måske passer bedst til dit hus/behov. 

Vi kan anbefale at se vores standard dimensioner via vores prisberegner på de forskellige typer af porte, som vi tilbyder. Hvis din garageport stikker ud over vores standardiserede mål, kan vi skræddersy en løsning til dig. Vi har stort set ikke nogen begrænsninger på dimensioner. Det vigtigste er, at du får installeret en port, som passer til dit hus og behov. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på din nye garageport uanset størrelse. 

Alle garageporte har unikke designs og mål. Dertil er der forskellige muligheder for at montere porten selv, eller at vi monterer. Det er op til dig hvilken løsning, som er bedst for netop dig.  Så svaret er, at prisen afhænger af dine behov og dine ønsker til design samt mål. Vi har specialiseret os i at levere og montere porte til private, og kan derfor levere begge dele til en af branchens bedste priser. Kontakt os for at høre mere.

Det er op til dig, om du vil at montere porten selv, eller ønsker professionel hjælp. hvis du vil have os til at montere porten, kører vi ikke før porten virker. Med +15 års erfaring med montering af porte, kan vi klare de fleste opgaver samme dag, som vi kommer. Da vi netop kan klare opgaven samme dag, kan vi tilbyde en af branchens bedste priser på montering. Ring til os på 61697092 for at høre mere.

Automatisk garageport

Vi tilbyder levering og montering af alle former for automatiske porte, herunder garageporte, elporte, rullep​orte, aluporte, ledhejse​porte og andre former for porte til garage. Alle modellerne er godt isolerende med tykke opskummede paneler, hvilket er med til at holde på varmen når porten er lukket.

Vi har topkarakter på trustpilot! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hos os får du altid hurtig, effektiv og topprofessionel service under hele processen fra start til aflevering, samtidig med at du får et produkt i højeste kvalitet til den bedste pris.

Se udvalget af vores forskellige typer af porte nedenunder og find den som passer til netop til dit hus. Vi glæder os til at hjælpe jer.

Fremstilling efter dine mål
Vi fremstiller naturligvis din garageport efter mål, så den passer præcist til din garage. Vi har over 15 års erfaring i branchen og et hav af glade kunder. Vi har egne danske montører, så vi er sikre på, at vi altid kan stå inde for det udførte arbejde på enhver opgave. Vi tilbyder et bredt sortiment af både hejse porte i træ og stål samt træ vippeporte enten med greb eller portautomatik.

Vores garageporte er isolerede med 40-60 mm. opskummede paneler, så du sagtens kan have gulv varme på i din garage. Der er stor udvalg af forskellige designs som vi meget gerne vil hjælpe jer med at vælge. Ved et konsulent besøg har vi vareprøver med i bilen så i kan se de mange forskellige muligheder der er.

Der er også mulighed for garageport med dør eller indbygget vinduer.
Vi tilbyder også en dobbelt garageport helt op til 6 meter i bredden på alm. garageport beslag, hvis der er behov for en bred garageport med plads til to biler.

 

IMG_0752
Stål ledhejseport med rist i bunden
IMG_6487

Beregn en pris på ny garageport

1
2
3
4
5
6
7

Vi har leveret ledhejseporte i stål til private i mere end 15 år. 40-60 mm. isoleret elementer beregnet til det Danske klima.

En træ ledhejseport kan give dit hus et meget ekslusivt look. Det er her de andre giver op og vi har stor erfaring. Se vores store galleri med en masse forskellige løsninger.

Med en vippeport i træ får du en solid og tidløs portløsning. Klassik port der aldrig går af mode.

Vi har mere end 15 års erfaring med JydePort igennem årene. Stort lager med reservedele

Mangler du hjælp til din gamle Wayne Dalton garageport? Stor erfaring og masser reservedele på lager.