Garageporte med trælister

Hvis du leder efter garageporte med lister i træbeklædning, er du kommet til det rette sted. Vi løfter enhver opgave, og det har vi gjort i mere end 15 år i branchen.

 

IMG_3138
IMG_4876
IMG_4889

Mulige designs

Vi tilbyder et bedt udvalg af designs, materialer og finishes på vores beklædning af garageporte. Et af de mest populære valg, er trælister i enten vandret eller lodret design. Se hvad der er muligt og bliv inspireret af eksempler på denne side. Det er kun fantasien som sætter grænser. Vi lever porten, I beklæder selv med den valgfri liste i ønsker. Vi skal bare vide vægten på alle listerne.

  • Garageport med lister
  • Garageport lodrette lister
  • Ledhejseport lister
  • Ledhejseport med træ lister
  • Ledport med lister
  • Garageport med lodrette trælister

Læs om alle garageporte her.

Ledhejseport med lister i massiv træ

En træ- ledhejsport fra MA Montage & Porte er en elegant træledhejseport, som kombinerer ledhejseportens fordele med et eksklusivt design og materiale. Porten leveres med ramme i massiv valgfrit træ, porten lægges derefter i press med finer plade på begge sider. Der sprøjtes isoleringskum ind i midten og porten males i den ønskede farve. Vi kan desuden leveres i specialudførelse efter ønske dog maks 3000x3000mm. Vi kan også levere porten med tagfølgende beslag så den køre skråt op lagt jeres spær. Porten er fingerklemssikret og CE-mærket med test for luft- og vandgennemtrængen samt vindpåvirkning efter EN 12427, EN 12489 og EN 12444.

før billede port med lister
Træ ledhejseport med lodrette lister
Træ ledhejseport med lodrette lister
garageport med lodrette lister
Portflade

Fingersikrede elementer i træ klar til beklædning i valgfri farve, du kan også vælge imellem mahogni og egetræ.

Isolering
Alle vores træ- ledhejseporte er fuldisoleret 40 mm. og har en UV-værdi på ca. 1,0

Skinnesystem
Galvaniseret beslag med lukkede køreskinner, torsionsfjedre med CE-Godkendt fjederbrudssikring, tætningsliste til sider og top (synlig eller usynlig), kraftig gummi- tætningsliste til bund. Uden greb og lås, forberedt for automatik. Vi kan også levere porten på industribeslag hvis vægten bliver for høj. Men ring så høre vi gerne om jeres ønsker.

Behandling af træet
Der medfølger altid træ olie til den valgte træsort når du køber en træ- ledhejseport fra MA Montage & Porte. Er porten leveret i fyr malet så medfølger der vores vejledning til efter behandling af porten.

Vippeporte med trælister

Vi kan lave to slags vippeporte, både på plankekarm og en alm. vippeporte som man kender den. Plankekarmen der vil den udvendige beklædning flugte med karmen og den alm. vippeport der vil beklædningen være flyttet lidt tilbage. Portene kan tilbyde som klar til viderebeklædning enten med lodret eller vandret liste så designer vi midter sprosserne efter jeres behov, så i selv kan montere præcis den liste i ønsker.

2 Vippeporte på plankekarm med lodrette lister
2 Vippeporte på plankekarm med lodrette lister
Lodret beklædning
Vippeport til viderebeklædning

Tekniske specifikationer

Vi kan tilbyde træ vippeporten i fyr, mahogni eller egetræs ramme og malet i valgfri RAL eller NCS farve. Vi kan ligeledes tilbyde porten som automatisk garageport så du ikke behøver stå ud af bilen og åbne en tung træ vippeport.

Fremstilling efter dine mål
Vi kan lave porten på præcis det mål i ønsker dog maks

  • Maks 2800 mm. udv. karmmål i bredden
  • Maks 2450 mm. udv. karmmål i højden

 

Isolering
Vores træ vippeporte kan tilkøbes som isolerede med opskummede element, men der vil komme luft ind imellem karmen og selve vippebladet.

Leder du efter noget andet end garageporte med trælister?

Vi tilbyder levering og montering af alle former for automatiske porte, herunder garageporte, elporte, rullep​orte, aluporte, ledhejse​porte og andre former for porte til garager. Alle modellerne er godt isolerende med tykke opskummede paneler, hvilket er med til at holde på varmen når porten er lukket.

Vi har topkarakter på trustpilot! 

Hos os får du altid hurtig, effektiv og topprofessionel service under hele processen fra start til aflevering, samtidig med at du får et produkt i højeste kvalitet til den bedste pris.

Se udvalget af vores forskellige typer af porte nedenunder og find den som passer til netop til dit hus. Vi glæder os til at hjælpe jer.

Har du spørgsmål?

Alt er muligt. Det er kun fantasien som sætter grænser. Ring for at høre mere, eller få inspiration fra de mange billeder på siden. 

De fleste garageporte kan blive beklædt med trælister i unikke/individuelle designs. Vi har et stort udvalg af muligheder, som er klar til hurtig levering

Du kan vælge blandt et stort udvalg af træsorter. Vi tilbyder eg, ask, maghoni m.m. Ring gerne for at høre hvad der er muligt. 

Beregn pris på garageporte med trælister

1
2
3
4
5
6
7

Se flere billeder af garageporte med trælister
Med et af landets største udvalg af forskellige designs og materialer, kan vi tilbyde noget for de fleste. Ring til os for at høre mere om hvad der er muligt.

3 garageporte med lister
Liste beklæsning træ garageporte
Liste beklæsning træ garageporte

Vi har leveret ledhejseporte i stål til private i mere end 15 år. 40-60 mm. isoleret elementer beregnet til det Danske klima.

En træ ledhejseport kan give dit hus et meget ekslusivt look. Det er her de andre giver op og vi har stor erfaring. Se vores store galleri med en masse forskellige løsninger.

Med en vippeport i træ får du en solid og tidløs portløsning. Klassik port der aldrig går af mode.

Vi har mere end 15 års erfaring med JydePort igennem årene. Stort lager med reservedele

Mangler du hjælp til din gamle Wayne Dalton garageport? Stor erfaring og masser reservedele på lager.